Nederlands


In 2010 begonnen wij hier als twee jobstudenten aan een zomerse
vakantiejob bij Christiane. Na een kleine week sloegen de vonken al over en sindsdien zijn we nog steeds gelukkig samen. Een fantastisch huwelijk en ons kleine meisje, Mille (°09/01/2020) zijn de mooiste voorbeelden van onze liefde.


In 2016 kregen we de kans om samen deze zaak over te nemen. Floor volgde een aanvullende opleiding chef-kok van 5 jaar en verfijnde gaandeweg de menukaart.


Na de Covid-19-lockdown hebben we ons menu grondig herbekeken. Onze klassiekers hebben we gehouden en ook enkele heerlijke grillgerechten zijn erbij gekomen. Deze worden gemaakt op onze gloednieuwe Spaanse houtskoolgrill.


Enkele van onze specialiteiten zijn de kort gegrilde tonijn, gelakte ribbetjes op Floortjes wijze en het vispannetje met dagverse vis. Smullen maar!

Reserveren wordt sterk aangeraden. We zijn een klein restaurantje, dus zitten we elke avond vol.


Graag tot binnenkort, en smullen maar!

Français


En 2010, deux jeunes étudiants se sont rencontrés pendant un job d'été chez Christiane. Après une courte semaine, c’était le coup de foudre. Nous avons vécu une période de bonheur depuis. Une mariage heureuse et la naissance de notre petite fille, Mille (°09/01/2020) sont les résultats de notre amour pour toujours.


En 2016, nous avons eu la chance de reprendre l’entreprise à deux. Floor a suivit une éducation de Chef pendant 5 ans et a élaboré et sophistiqué la carte peu à peu.


Suite à la crise Corona nous avons intensément revu notre menu. Les meilleurs classiques de Da Vinci ont été retenu, et en plus nous avons ajouté des plats succulentes de grill. Tous ces plats seront préparées sur notre Grill charbon de bois.

La partie Tea-room: crêpes, gauffres et coupes de crème glace seront malheureusement omis de la carte.

Réservez certainement vos places: A cause des mesures Corona nous avons moins de place, alors on se remplit vite!


Profitez-en, et soyez la bienvenue!

Passie voor eten...


Kobe studeerde af in de richting Hotelmanagement, dus weet als geen ander hoe je gasten ontvangt. Met zijn joviale en losse aanpak wil hij vooral de nadruk leggen op de ongedwongen sfeer, geen stijfheid, gewoon genieten en smakelijk eten! 


Floor studeerde af als leerkracht PO en Engels, maar dit weerhield haar niet om zich helemaal te smijten in het koken. Na vijf jaren culinaire avondschool aan Spermalie te Brugge, hoopt ze jullie steeds opnieuw te verwennen met haar gerechten. 

Une passion pour la cuisine...


Kobe est diplomé en Gestion Hôtelier, et connait la style de recevoir les hôtes en charme. Son approche joviale et chaleureux donne la chance pour une ambiance décontractée: venez manger à votre aise et profitez!


Floor a fini ses études comme institutrice de Anglais et et Art Pratique. Cela ne lui a jamais retenu de poursuivre sa vraie passion: la cuisine et la gastronomie. Après 5 ans d'éducation des cours de soir chez Spermalie à Bruges, elle veut gâter nos invités à chaque occasion. 

Hoe Da Vinci ons Verenigde...